Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
Mięso mielone wrzcić na patelnię i podsmażyć.
Cebule i papryke pokroić w kostkę i dodać do mięsa.Smażyć aż pepryka zmięknie.
Następnie dodać posiekany czosnek i chwilę podsmażyć.Następnie podlać wodą i poddusic do momentu aż woda wyparuje.Przyprawic do smaku.
Frytki u upiec w piekarniku według zalecen producenta.
Sos : majonez mieszamy z keczupem(powinien miec taki bladoróżowy kolor).
Porcję frytek ukladamy na talerzu lub w misce(jak kto woli ), polewamy sosem majonezowo-keczupowym, na to kladziemy porcję usmażonego, ciepłego mieska i posypujemy żółtym serem :)