Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest proste w wykonaniu smaczne i efektownie wygląda na talerzu
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2063
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 318
Polecam.
Odsłon: 2006
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 699
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2063
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 318
Polecam.
Odsłon: 2006
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 699
Składniki
Przygotowanie sosu. Do garnka włóż masło ,ząbki czosnku zetrzyj na tarce lub przeciśnij przez praskę króciutko podsmaż dodaj szpinak podduś troszkę ok 5 min dodaj śmietanę i rozdrobniony ser pleśniowy i pomału zagotuj gotuj aż sos stanie się zawiesisty dopraw do smaku solą i pieprzem.
makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu musi być aldente odcedż przelej zimna wodą i wymieszaj z sosem wszystko razem przygrzej wykładaj na talerze posyp startym parmezanem można udekorować cząstką cytryny i listkiem świeżej mięty smacznego!!!