Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 569
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 569
Składniki
Grzyby oczyścić pokroić dowolnie.Cebulę poszatkować drobno.Filet pokroić w kosteczkę.
Kurczaka przesmażyć na oliwie ,odstawić.Rozgrzać masło zeszklić cebulę wrzucić grzyby i smażyć mieszając często ,doprawić solą i białym pieprzem.Gdy będą gotowe wrzucić kurczaka przemieszać zalać śmietanką gdy zgęstnieje od razu wyłączyć palnik ,dodać sporo natki pietruszki i podawać od razu z makaronem.
Smacznego