Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 118
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 390
Polecam.
Odsłon: 457
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 118
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 390
Polecam.
Odsłon: 457
Składniki
Ryż gotujemy na sypko w wodzie z dodatkiem curry. Marchewkę kroimy w kostkę, pora w plasterki, cebulę w piórka. Dodajemy bambusa i fasolę mung (warzywa powinny być mniej więcej w równych proporcjach). Warzywa podsmażamy na oleju, doprawiamy do smaku pieprzem i sosem sojowym.
Ryż i warzywa mieszamy w naczyniu. Można jeszcze doprawić sosem.