Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo polecam dla zabieganych....pyszne i szybkie::)
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 72
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 78
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 72
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 78
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszu,dodać pokrojone pieczarki ,smażyć do odparowania wody,doprawić do smaku solą i pieprzem. Ciasto francuskie wyłożyć na blaszkę od tarty ,na wierzch dać podsmażone pieczarki ,wędlinę i posypać serem żółtym. Zapiekać w 190st,do zapieczenia sera.
Smacznego życzę!