Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 168
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 168
Składniki
Wymieszac mąkę z proszkiem do piecz.cukrem i cukrem waniliowymoraz szcztptą soli.Jaja rozkłócic z mlekiem dodac do mąki,wymieszac na koncu dodac olej.Wymieszac dodac 3/4 owoców,ponownie wymieszac.Ciasto wlac do formy wyłożonej pergaminem na wierzch ułożyc resztę owoców.Piec ok.40-50min.na złoty kolor