Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta z truskawkami na cieście fr.z budyniem waniliowym
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
Truskawki myję i przekrajam na pół. Gotuję budyń wg.opisu i studzę. Formę do tarty smaruję masłem i wykładam ciastem fr. Następnie na cieście rozprowadzam wystudzony budyń i układam truskawki. Piekę w 180st. 25min. Ostygniętą tartę posypuję cukrem pudrem i listkami mięty Mój budyń był bez cukru więc tego cukru musiałem nasypać nieco więcej. Smacznego!!!