Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe co nieco, a na dodatek bezglutenowe, bez jajek, cukru, mleka! :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować w podwójnej ilości wody (cały czas mieszając), a następnie dodać stevię i wymieszać.
Foremki wyłożyć folią spożywczą, przełożyć do nich kaszę formując kształt tartaletek- odstawić do stężenia.
Zblendować wszystkie owoce wraz z suszonymi morelami i wypełnić tartaletki.
Podać z odrobiną jogurtu naturalnego.