Do góry

Dania główne Przepis na:

Tatar poranny

Dania główne

Autor: jkulak

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 252

Dodano: 19.03.2008

Odsłon: 7902

Typowy sposób na tatar.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Surowe mięso zmielić. 250g na każdą porcję. Przypawić ulubionymi przyprawami. Dodać surowe jajko, posiekaną cebulę, posiekane ogórki kiszone. Wszystko zmieszać. Podawać z

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Archie 31 sierpnia 2014 Stary-a to coś nawet koło tatara nie leżało

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

maxymil 01 czerwca 2013 Tatar,pyszna potrawa lecz ten przepis dalece odbiego od tego prawdziwego .Po pierwsze mięso czyli polędwica po drugie nie jajka tylko same żółtka po trzecie ogórek konserwowy,pieprz z młynka ,dobra sół morskai drobno pokrojona krucha cebula ,obowiązkowo magi.Polecam takiego tatara,napewno się nie zawiedziesz

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jkulak 19 marca 2008 Grubo jest, niedługo znów to przyprawię!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń