Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra niezależnie od tego czy jemy ją na zimo czy na ciepło.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 213
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 213
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Składniki
Na patelni podsmażyć paprykę, gdy stanie się miękka dodać pokrojoną w kostkę dynię i pieczarki. Gdy dynia zbrązowieje zdjąć patelnię z ognia. Dodać ser feta. Orzechy podsmażyć na patelni a następnie połączyć z resztą składników i szpinakiem. Polać oliwą z oliwek i czerwonym winem.