Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tołpyga to smaczna, delikatna ryba.Przyrządzona w marynacie musztardowej i warrzywami wzbogaca jej smak.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 227
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34926
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 227
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34926
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Podzielić Rybę na części i posmarować marynatą z musztardy, tymianku, soli i pieprzu. Odstawić na godzinę w chłodne miejsce.
Cebulę i pora pokroić w półplasterki, czosnek posiekać i posypać solą.
Rybę obtoczyć w mące i usmażyć na patelni na złoty kolor. Dodać cebulę, por i czosnek i podsmażać ok. 5 minut.
Następnie dodać pomidory i dusić pod przykryciem ok.20 minut na małym ogniu.
Śmietanę wymieszać z natką pietruszki i wlać do ryby. Delikatnie wymieszać z sosem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Polecam na piątkowy obiad i życzę SMACZNEGO!