Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
urodzinowy torcik mojego synka Adrianka,który skończył 7lat
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach wody,śmietanę ubić mikserem ze śnieżkami ,dodać ser biały a na końcu przestudzoną i lekko tężęjacą galaretkę wszystko razem zmiksować na gładką masę i wstawić do lodówki do stężenia.Biszkopt przekroić na pół przełożyć połową masy a drugą część dać na góę.Czekolady połamać na kawałeczki i dać odrobinkę wody(3 łyżki) i rozpuścić ją na małym ogniu cały czas mieszając aby sie nie przypaliła,gdy przestygnie zrobić na wierzchu tortu esy floresy i poukładać malinki.Życzę smacznego.