Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
urodzinowy torcik mojej córeczki Natalki która skończyła 3 latka
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 243
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 243
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
Upiec ciasto według przepisu na opakowaniu ale dodając 1 jajko więcej,kisiel truskawkowy,2 łyżki mleka więcej i 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia i ciasto piec na dużej tortownicy.Masa serowa:serek waniliowy zmiksować z jogurtem i cukrami,sok jabłkowy podgrzać i rozpuścić w nim żelatynę,przestudzić i polączyć z masą serową.Na wystudzony biszkopt położyć mus truskawkowy zrobiony według przepisu na opakowaniu ciasta na to poukładć ciasteczka maślane a na ciasteczka wylać masę serową i wstawić do lodówki do stężenia.Gdy ciasto już stężeje polać go lukrem , posypać różową posypką i ozdobić kwiatuszkami(pianki układać przed samym podaniem żeby nie zrobiły się gumowe)Życzę smacznego.