Do góry

Desery Przepis na:

Tort biszkoptowy z kremem

Desery

Autor: asia25

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 990

Dodano: 20.01.2008

Odsłon: 2894

smaczny i latwy

Składniki

  • 3 gotowe blaty biszkoptowe,torebka budyniu waniliowego,0,5 l mleka,20 dag margaryny,20 dag cukru pudru,2 tabliczki
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. blaty biszkoptowe nasaczyc miodem wymieszanym z rumem.Z proszku budyniowego i mleka ugotowac budyn,ostudzic.Margaryne utrzec z cukrem pudrem.Ucierajac,dodac po lyzce budyn,zmiksowac.Blaty przelozyc kremem.Chlodzic 2 godziny.Czekolade polamac,rozpuscic w kapieli wodnej,przestudzic,zastygajaca posmarowac tort.Schlodzic.Udekorowac wisienkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń