Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zmieniać smaki masy tortowej ale najlepsza jest biała masa z masła z dodatkiem alkoholu. Lukier do tortu polecam biały robiony na gorąco.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Ciasto nie może być za gęste, bo na środku pęknie. Wszystko trzeba dodawać kolejno i stopniowo ucierać w misie kulą Masę można zrobić białą z dodatkiem alkoholu lub ciemną kakaową lub kawową