Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 596
Polecam.
Odsłon: 555
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 50
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
...ale pyszny.
Odsłon: 596
Polecam.
Odsłon: 555
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 50
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
Składniki
biszkopt przekroić, namoczyć wg uznania np sokiem malinowym. śmietanę kremówkę ubić na sztywno wsypać krem i na koniec rozpuszczoną żelatynę. na blaty cienko rozsmarować krem, powciskać maliny i znowu przykryć kremem. biszkopty utrzeć na drobnej tarce, by wyglądały jak piasek. Podsuszyć w piekarniku, żeby nie były wilgotne. Posypać na tort, udekorować masą cukrową według uznania. smacznego