Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 205
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 205
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Składniki
jeżeli gotowe biszkopty są cienkie, to nie trzeba dzielić na pół. biszkopty jeżeli są suche, można namoczyć według uznania np. sokiem malinowym z woda. Blaty przełożyć cienko dżemem. śmietanę ubić na sztywno, dodać malinowe kremy w proszku i na koniec rozpuszczoną żelatynę. Kremem przełożyć blaty. Wierzch udekorować dekoracjami z masy cukrowej wg uznania. smacznego