Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowa Żona zasługuje na tort extra.Proszę oto on...
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 47
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1770
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 47
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1770
Składniki
Ubijamy biszkopt,pieczemy około 45min.studzimy,dzielimy na 3 placki.Żelatynę moczymy w 13 szkl.zimnej wody,rozpuszczamy w kąpieli wodnej,studzimy,łączymy z ubitą śmietaną z cukrami,przekładamy torta.Masę cukrową barwimy na czerwono(sok z buraka),rozwałkujemy i obkładamy torta.Z rozpuszczonej czekolady robimy napis,kwiaty i dekorację układamy według własnego pomysłu.I czekamy na pochwałę...
Białe serce kupiłem w kwiaciarni,kwiaty z cukru w spożywczaku.Tort można nasączyć winem półsłodkim.