Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5200
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 72
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5200
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 72
Składniki
Salate, pomidory,ogorka pokroj w kostke zrob dresing z soli pieprzu i oliwy odstaw,miske do salaty wysmaruj posiekanym czosnkiem,dodaj warzywa odstaw.
Mieso pokroj drobniutko,dopraw po swojemu na ostro lub lagodnie i podsmaz na lyzce oleju.
Nastepnie dokladaj po koleij warzywa,nie wazna kolejnosc,wszystko razem chwile poddus,az warzywa zmiekna.
Nakladaj farsz na placki tortilli,posypujac serem,zwijaj na zwinjete placki tez posyp ser,zapiekaj w 180 stopniach az ser sie stopi.
Podawaj z salata polana dresingiem.