Do góry

Przekąski Przepis na:

tosty

Przekąski

Autor: Nelly

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 59

Dodano: 17.04.2008

Odsłon: 987

aromatyczne, pikantne i bardzo smaczne

Składniki

  • chleb tostowy,czosnek (może być granulowany), boczek (najlepiej swojski), żółty ser, bazylia świeża lub suszona,
  • ewentualnie keczup
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Chleb tostowy dzielimy na plastry, delikatnie zrumieniamy w piekarniku. Po wyjęciu posypujemy czosnkiem. Na tosty kładziemy plastry boczku, znów posypujemy czosnkiem i bazylią. Na boczek kładziemy plastry sera i zapiekamy w piekarniku do roztopienia się sera. Można popijać barszczem nawet instant. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń