Do góry

Przekąski Przepis na:

Tosty z tuńczykiem

Przekąski

Autor: mira

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 831

Dodano: 22.11.2007

Odsłon: 15357

Zdrowe śniadanko.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Chleb zarumienić w tosterze lub na patelni. Zmieszać ze sobą tuńczyka, majonez, musztardę, sól i pieprz. Na Tostach ułożyć liść sałaty a na wierzch powstały sos. Aby tosty były smaczniejsze chleb można posmarować czosnkiem (przed pieczeniem).

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

majwaldzik 03 czerwca 2009 Ja dodałabym jescze cebulke, i na góre plasterk sera i zapiekła w opiekaczu do kanapek mniem!!

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

akwilon 03 czerwca 2009 przepis ciekawy ale proszę podać dokładnie czy tuńczyk ma być w sosie własnym czy w oleju,czy należo go osączyć czy nie?

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

tornado 03 czerwca 2009 najzdrowsza to chyba sałata z tego wszystkiego jest:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń