Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Składniki
-smietane ubijamy na dosc sztywna ale bez przesady -truskawki myjemy, obieramy z szypulek i kroimy na cwiartki i dodajemy do bitej smietany -do smietany kruszymy bezy -cala mase delikatnie mieszamy -gotowa mase wkladamy do kieliszkow szampanowych lub na wino i dekorujemy listkiem miety oraz posypujemy strata gorzka czekolada -gotowy trzymamy w lodowce