Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Składniki
TRUSKAWKI POSYPAĆ CUKREM,ODSTAWIĆ NA KILKA MINUT.
SEREK WYMIESZAĆ Z TRUSKAWKAMI.
CIASTO POCIĄĆ NA KWADRATY O BOKU OKOŁO 10 CM(8 SZTUK)
NA JEDNYM KWADRACIE UŁOŻYĆ MASĘ SEROWO-TRUSKAWKOWĄ,PRZYKRYĆ DRUGIM KWADRATEM I SKLEIĆ BRZEGI.
NA WIERZCHU MOŻNA ZROBIĆ KILKA NACIĄĆ.TO SAMO POSTĄPIĆ Z POZOSTAŁYM CIASTEM I MASĄ
UŁOŻYĆ KIESZONKI NA BLASZE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA.
PIEC PRZEZ 20 MINUT W TEMPERATURZE 200 STOPNI.