Do góry

Dania główne Przepis na:

Tuńczyk z warzywami

Dania główne

Autor: dzemoslaw

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 51

Dodano: 04.03.2009

Odsłon: 2824

Danie na każdą okazje

Składniki

  • marchewka, 2 szt.
  • pieczarki, 20 dkg
  • pietruszka, 1 szt.
  • por- biała część, 1 mały
  • kukurydz, 1 puszka
  • kiełki soi, duża garść
  • Tunczyk w sosie wlasnym, 1 szt
  • vegeta,pieprz, do do smaku
  • olej
  • ryż, 1 woreczek
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Warzywa i pieczarki pokroić w drobne słupki, por w cienkie półksiężyce. PieczaPodsmażyć na oleju. Następnie dusić do miękkości pod przykryciem.

  2. Doprawić do smaku Vegetą i pieprzem. Następnie dodać kiełki soi, całą zawartość puszki z tuńczyka i kukurydzy.

  3. Połączyć z ugotowanym ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń