Do góry

Przekąski Przepis na:

twaróg zapiekany

Przekąski

Autor: ania20255

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 14.05.2009

Odsłon: 1223

szybka i prosta zakąska :-D

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mąkę, zmielony biały ser i margarynę wyrobić razem. Dodać pół łyżeczki soli. Rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm. Posmarować białkiem lub całym rozbełtanym jajkiem i posypać kminkiem. Wycinać radełkiem paluszki i poukładać na blasze. Wstawić do nagrzanego (ok. 200C) piekarnika i piec 10-15 min do zrumienienia. Surowe ciasto można zamrozić w zamrażalniku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń