Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bogactwo niacyny i magnezu na poprawę nastroju:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Brzoskwinie umyć,obrać ze skórki i pokroić na drobne kawałeczki.Twarożek wymieszać z miodem i sokiem z cytryny.Jeśli jest za suchy dodać jogurt lub śmietanę.Dodać pokrojone brzoskwinie i wszystko wymieszać.Najlepiej smakuje ze świeżą,chrupiącą bułeczką.Smacznego.