Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do bialego wina na wieczor
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6893
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6893
Składniki
krewetki umyj osusz,obierz ze skurek.
wonton pastry rozmrozic,nakladac na kazdy kwadracik ciasta po jednym krewetce,mocno sklejac
olej mocno rozgrzac,wkladac smazyc na zloto obracajac co chwila.
podawac z sosem slodko kwasnym u mnie ostrym.