Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 185
Polecam.
Odsłon: 877
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 179
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9285
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 185
Polecam.
Odsłon: 877
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 179
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9285
Składniki
najlepszym sposobem na przygotowanie skladnikow jest ugotwanie samemu bulionu gdyz w ten sposob otrzymamy ugotowane mieso i warzywa;przygotowujemy pojemniczki w ktory zalewac bedziemy pozniej wywar z zelatyna,przydaja sie plastikowe kubeczki,ktore zapelniamy naprzemiennie,ugotowanym jajkiem (plasterkiem),w kostke pokrojona marchewka,odrobina kukurydzy i groszku;tak samo postepujemy z piersia z kurczaka; gdy wszytskie skladniki sa juz w pojemniczku zalewamy przyrzadzana zelatyna zrobiona na bulionie;odstawiamy w chlodne miejsce do wystudzenia;smakuje posypane poszatkowana cebulka,odrobina pieprzu i skropione sokiem z cytryny lub octu;