Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36111
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 195
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 332
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 420
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36111
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 195
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 332
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 420
Składniki
Udka natrzeć przyprawą do kurczaka ,pieprzem oraz tymiankiem. Ułożyć mięso w naczyniu do pieczenia ,obłożyć boczkiem. Wlać pół szklanki wody ,wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 190 stopni. Piec około godziny. W czasie pieczenia polewać powstałym sosem. Jabłko obrać ,pociąć w plasterki ,usmażyć na maśle. Obłożyć nimi udka 20 min przed końcem pieczenia.