Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bezproblemowe a naprawdę pyszne....
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32549
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 44
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 69
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 909
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32549
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 44
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 69
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 909
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Składniki
Masło ucieramy z cukrem i żółtkami do białości, dodajemy mąkę i ubitą na sztywno pianę z białek oraz kakao. Mieszamy delikatnie i dodajemy jedną więiszą garść dyni oraz słonecznika. Delikatnie wymieszać.
Przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 35 min w temp. 180-200 stop.Słonecznik prażymy na rumiano na suchej patelni teflonowej. Upieczone ciasto schładzamy, wyjmujemy z blaszki i oblewamy rozpuszczoną w wodnej kąpieli czekoladą, posypując na koniec uprażonym słonecznikiem.
Życzę smacznego :)