Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
do garnka włożyć pokrojone warzywa,zalać wodą,dodać przyprawy,zagotować,wsypać ryż i gotować na wolnym ogniu
mięso doprawić tak jak na kotlety mielone,zrobić niewielkie pulpety i rzucać do wrzącej zupy,gotować 15 minut ,na koniec dodać masło i koperek,zupę podawać gorącą i z pieczywem