Do góry

Dania główne Przepis na:

Watrobka z warzywami

Dania główne

Autor: agulaa

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 158

Dodano: 29.07.2009

Odsłon: 1589

Zupełnie inna wątróbka.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. wątróbkę pokroić w mniejsze paski, zasmażyć na maśle, pod koniec smażenia posolić i popieprzyć,

  2. Cebulę zeszklić na wolnym ogniu, pod koniec dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojone w kostkę pomidory, dodać wątróbkę, jeszcze raz posolić do smaku, pod koniec wszystko posypać posiekana pietruszka( ja daje dość duzo, ale to zależy od upodobań)

  3. Podawać z puree ziemniaczanym lub z bułką:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń