Do góry

Przekąski Przepis na:

Wątróbka z ziemniaczanymi krążkami.

Przekąski

Autor: Brzoskwinkaa

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 828

Dodano: 25.04.2008

Odsłon: 1566

około 300 kcal.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Olej rozgrzać na patelni. Wrzucić czosnek pokrojony w kostkę. Po 30 sekundach dodać cebulkę pokrojoną w piórka. Poczekać aż cebulka zmięknie. Dodać oczyszczone wątróbki, przykryć i dusić, aż te intensywnie zmienią kolor. Dodać ziemniaka pokrojonego w plasterki, posolić do smaku, przykryć podsmażać, aż ziemniaki i wątróbka będą miękkie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń