Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie wymyśliłam sama, super smakuje.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 69
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 33
Przepis dnia
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć fantastycznie przybranego, bajeczneg...
Odsłon: 1754
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 69
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 33
Przepis dnia
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć fantastycznie przybranego, bajeczneg...
Odsłon: 1754
Składniki
Wykonanie: Masło roztopić wrzucić szpinak, posiekany czosnek i dusić 5 minut. Przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem . Rozgrzać olej na patelni włożyć listki laurowe i wątróbkę smażyć około 5 minut. Oprószyć solą i pieprzem, podlać bulionem i wrzucić pokrojoną cebulę. Dusić około 3 minut na wolnym ogniu, następnie wyłożyć wątróbkę na szpinak.