Do góry

Dania główne Przepis na:

Wieprzowina w jogurcie

Dania główne

Autor: jolanecia

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 906

Dodano: 18.11.2007

Odsłon: 9573

Ostra wieprzowina z ziołami, grzybami i jogurtem.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokroić wieprzowine na paski, dodać rozgnieciony czosnek i podsmarzyć na oleju aż się zarumieni. Dodać grzyby i przyprawy i smażyć aż grzyby staną się miekkie. Dodać zieloną paprykę pokrojoną w paski i jeszcze chwilę podsmażyć. Zdjąć z ognia i pomieszać z jogurtem. Podawać z ryżem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń