Do góry

Dania główne Przepis na:

WIEPRZOWINA Z JABŁKAMI

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15450

Dodano: 11.10.2009

Odsłon: 3116

Wspaniały smak.

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso przyprawic solą i pieprzem, zrumienic na oleju.

  2. Dodac sok jabłkowy i sherry, dusic na wolnym ogniu. Dodac jabłka.

  3. Mąkę rozprowadzic w wodzie, dodac do sosu, gotowac do zagęszczęnia. Podawac z ryżem. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Katarinka 05 listopada 2009 mmm ciekawa jestem smaku- słodki a moze kwasny? Musze wyprobowac? A mozna dodac smietane na koniec czy nie za bardzo? :) Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń