Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wisienki, więcej przepisów na moim blogu
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 129
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 382
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 248
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 129
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 382
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 248
Składniki
Margarynę i cukier rozpuszczamy w garnuszku. Galaretkę rozpuszczamy w 3/4 szkl wody. Dodajemy mleko w proszku, barwnik i galaretki - dokładnie mieszamy, tak aby masa była jednolita. Zostawić do ostygnięcia. Po tym czasie formować kuleczki, obtaczać w cukrze i wbijać igłę. Zostawić najlepiej na całą noc