Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowy, smaczny napój o pięknym aromacie. Woda cytrynowo - cynamonowa działa rozgrzewająco, przeciwbakteryjnie i świetnie wpływa na urodę. Smakuje zarówno na ciepło, jak i po schłodzeniu w lodówce.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1789
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1789
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Wodę zagotować wraz z laskami cynamonu.Od momentu zawrzenia gotować jeszcze przez około 4 minuty. Po tym czasie do wody wcisnąć sok z połowy cytryny, a skórkę zanurzyć na około 10 minut. Dosłodzić do smaku cukrem brzozowym, odcedzić i podawać. Życzę smacznego! :)