Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 190
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 190
Składniki
gotujemy kość z cebulą,(niech wrze przez około 15 min)następnie boczek kroimy na kawałki i smażymy dodajemy mąki i robimy zasmażkę tak aby była mocno zarumieniona,następnie wlewamy ją do garnka z ugotowaną kością i cebulą doprawiamy liściem laurowym zielem i pieprzem i gotujemy przez ok 10min chleb kroimy na miskę i zalewamy.smacznego