Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi mięsko rosołowe,wymyśliłam klopsiki i efekt końcowy...rewelacja... Bardzo polecam,można każde mięso ugotowane tak przerobić:)
...ale pyszny.
Odsłon: 735
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 95
Polecam.
Odsłon: 645
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 377
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 183
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5149
...ale pyszny.
Odsłon: 735
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 95
Polecam.
Odsłon: 645
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 377
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 183
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5149
Składniki
Mięsko ugotowane jakie mamy,zmielić,dodać ser żółty pokrojony w kostkę lub utarty,dodać wszystkie pozostałe sakładniki i dokładnie wyrobić. Formować kulki lub paluszki i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Bardzo polecam ,pychoty...:)
Smacznego życzę!