Do góry

Dania główne Przepis na:

Wołowina z fasolą i zieloną papryką

Dania główne

Autor: justynasz

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 510

Dodano: 23.11.2007

Odsłon: 3909

Smaczne

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na patelni podsmażyć czosnek. Gdy się zarumieni dodać do tego wołowinę pokrojoną na paski. Gdy wołowina stanie się miękka dodać czerwoną fasolę i paprykę. Przez chwilę podsmażać i podawać. Dobrze smakuje w połączeniu z ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

rosynka 09 października 2015 przepis ciekawy, ale niedokladny. Ile fasoli i jakej z puszki czy ugotowanej i kiedy dodawac sos ostrygowy? Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń