Do góry

Dania główne Przepis na:

wolowy gulasz zapiekany z warzywami

Dania główne

Autor: kaska333

Przepisów i artykułów: 43 Ocena: 297

Dodano: 13.03.2009

Odsłon: 1323

smaczne

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mieso pokroic w spore kawalki, obsmazyc, dodac cebule i czosnek, wstawic do piekarnika na godzine, do goracego miesa dodac podsmazona make, rozmieszac, wlac rosol, wsypac przyprawy i chwile gotowac

  2. nastepnie dodac przecier i wstawic potrawe do piekarnika, pokrojone warzywa wstawic do gulaszu, zapiekac 45 minut posypac siekana pietruszka

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń