Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe wspomnienie,które bardzo polecam:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
Cebule pokroić w piórka,wędliny tak jak uważamy. Cebulę podsmażyć ,dodać pokrojone wędliny i smażyć,po 10 min.wrzucić pokrojoną paprykę w paski. Smażyć wszystko 15 min,.do zezłocenia i zesmakowania produktów. Na koniec dodac ketchup oraz łyżkę chrzanu,doprawić do smaku. Smacznego życzę!