Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
kurczaka podzielic na porcje, obtoczyc w mące z przyprawami i wrzucić na patelnię na rozgrzany tluszcz,podsmarzyć, w miedzyczasie pokroic wszystkie warzywa i włożyć do jednego garnkadodając troche oliwy. Dodać warzywa z puszek gotowac ok 20 min. ,po czym wlozyc czesci podsmażonego kurczaka, dusic wszystko razem do miękkości, doprawić przyprawami.Podawać na gorąco z pieczywem lub jak kto woli, z ziemniakami lub ryzem