Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka z makreli wędzonej
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35949
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 270
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 324
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35949
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 270
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 324
Składniki
Rybę oczyścić z ości i skóry, kapustę posiekać, pomarańczę obraną pokroić w małe cząstki. Wymieszać, posolić .oliwę i sok z 1/2 cytryny wymieszać, polać wsałatke i wymieszać ponownie. Schłodzić ok 1h. Podawac z bagietką (z masłem )