Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto jest najwspanialsze na świecie!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
Drożdże,szklankę mleka i odrobinę mąki połącz.Z 1/4 kostki margaryny,łyżki mąki i łyżeczki cukru zrób kruszonkę,schłódź.Resztę mąki i mleka,wyrośnięte drożdże,jajka,cukier i szczyptę soli połącz.Wlej resztę stopionej margaryny,wyrób.Odstaw,aż ciasto podwoi objętość.
Ciasto włóż do do natłuszczonej blaszki.Ułóż wydrylowane wiśnie,posyp kruszonką.Piecz 45 min. w temperaturze 180 stopni C.