Do góry

Dania główne Przepis na:

Zakrecona piers z kurczaka

Dania główne

Autor: xadix

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 490

Dodano: 16.10.2008

Odsłon: 8762

latwe,smaczne, kolorowe

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. piers z kurczaka umyc, pokroic w kosteczke; podobnie postapic z papryka i cebula; wszytskie skladniki wymieszac w misce, dodac jajko, przyprawy i make, dokladnie wymieszac; odstawic do lodowki na co najmniej 12 godz; na patelni rozgrzac olej, formowac kolteciki i smazyc na rozgrzanym tluszczu; papryke mozna zastapic pieczarkami:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agulam22 06 sierpnia 2009 Przepis bardzo godny uwagi,gratuluję pomysłowości.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń