Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy zurek jest gdy zakisi sie go samemu, polecam sprobowac!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36002
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 164
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 297
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 349
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36002
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 164
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 297
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 349
Składniki
Zagotowujemy wode, do sloika wsypujemy make, wkladamy czosnek i skorki z chleba. Zalewamy goraca woda, mieszamy i odstawiamy na kilka dni w cieplym miejscu do za kiszenia.Dlugosc kiszenia zalezy od tego jak bardzo kwasny zurek lubimy, po dwoch dniach zakwas nadaje sie rewelacyjnie na barszcz bialy.Smacznego!