Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe,szybkie i pyszne;) http://ugotowaneserce.blogspot.com/
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Ser feta kroimy w kostkę, drobno siekamy czosnek. Fetę, czosnek, oregano, bazylię, pieprz i oliwę łączymy ze sobą w misce.
Umytym pomidorom odkrajamy górne części i wydrążamy pestki. Faszerujemy wcześniej przygotowaną fetą
układamy natłuszczonym naczyniu (naczynia żaroodpornego nie powinno być potrzeby natłuszczać pomidory nie powinny przywierać).
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 190' i zostawiamy na 25-30 minut. GOTOWE:)