Do góry

Przekąski Przepis na:

zapiekane tosty pieczarkowe

Przekąski

Autor: iwonakuzminska1

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 214

Dodano: 17.06.2008

Odsłon: 1310

super

Składniki

  • pełnoziarnistego chleba tostowego, 4 kromki
  • pieczarek, 150g
  • posiekanej natki pietruszki, 1 łyżka
  • sól, szczypta
  • pieprz, szczypta
  • oleju, 1 łyżeczka
  • posiekanej cebuli, 1 łyżka
  • tartego żółtego sera, 1 łyżeczka
  • pełnoziarnistej mąki pszennej, 1 łyżeczka
  • pomidora, kilka plasterków
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Podsmażyć na oleju cebulę,dołożyć pokrojone w plasterki pieczarki,usmażyć,przyprawi natką pietruszki,solą,pieprzem.Dodać ser i mąkę,wymieszać i rozłożyć na opieczonych tostach.Ułożyć masę na wierzchu cienkie plasterki pomidora.Zapiekać w rozgrzanym wcześniej piekarniku z włączonym górnym źródłem ciepła.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń